Sponsoring – BouwConcept

Sponsoring

Freddy Versluys, sinds jaren een trouwe sponsor van Steve Ramon en het Belgische team voor de Motorcross..

Sponsoring

Freddy Versluys, en zijn grote passie ‘de motorcross’

Freddy groeide op tussen het geronk van motoren: vader was motorcrosser in het midden van vorige eeuw en neef Noël betwistte later wedstrijden bij de liefhebbersfederatie. Het lag in de lijn van de verwachtingen dat hij zelf als vijftienjarige met (solo) crossen begon, om op zijn drieëntwintigste over te stappen naar de sidecars. En niet zonder succes… hij werd tweemaal FAM-kampioen, éénmaal Europees kampioen, vijfmaal Belgisch Kampioen in wedstrijden georganiseerd in de liefhebber federaties.

Na zijn actieve carrière bleef hij zijn geliefde sport op de voet volgen. Op vandaag is hij nog altijd fervente toeschouwer van de wedstrijden voor het WK en de motorcross der naties!

Meer nog… hij werd de mecenas van verschillende Vlaamse crossers. Zo heeft hij meervoudig wereldkampioen Steve Ramon, gedurende diens gehele loopbaan, en het Belgisch team voor de reeds genoemde Motorcross der Naties, tot op heden gesponsord.

Op vandaag steunt hij de jonge talenten Jago Geerts en Liam Everts. Die de absolute toekomst zijn van onze Belgische motorcross!

Blijf op de hoogte

Via onze sociale media kanalen blijft u op de hoogte van alle recente nieuws en wedstrijden.

instagram