Over ons – BouwConcept

Over ons

Freddy Versluys is een betrouwbare en ervaren partner in de bouwsector.

Over ons

Een halve eeuw geleden startte Freddy, 13 jaar oud bij zijn vader Camiel

Op dertienjarige leeftijd werkte hij tijdens de schoolvakanties als metserdiender bij zijn vader Camiel. Als 20 jarige leidde hij de metsers ploeg en als dertiger nam hij het bedrijf over van zijn vader. Op vandaag blijkt dat Freddy de perfecte wissel voor de toekomst was.

Dankzij zijn doorzettingsvermogen en zijn gedrevenheid herleefde het bedrijf en werden er op korte tijd heel wat projecten aan de kust gerealiseerd.

Zijn liefde voor architectuur en zijn hoge kwaliteitsverwachtingen maakten dat Versluys dé referentie werd voor prachtige, majestueuze residenties aan de kust.

Vele van zijn projecten zijn op vandaag nog altijd parels.

Enkele jaren geleden heeft hij zijn bouwbedrijf overgedragen aan zijn zonen die hiermee een godsgeschenk ontvingen, een rendabel bedrijf met naam en faam in ons land.

Bouwconcept, zijn toekomst

Generaties lang, kwaliteitsvol bouwen. Meer dan ooit leeft Bouwconcept Freddy Versluys! Hij richte de vennootschappen "Woonconcept en Bouwconcept Freddy Versluys" op. Tot op vandaag werden er al heel mooie projecten gerealiseerd en staat er nog heel wat op stapel... Freddy is de 3e generatie uit de gekende bouwfamilie Versluys, afkomstig uit Bredene. Hij is ondertussen bezig aan zijn 57e jaar in de bouwsector. Met klank de langste actieve generatie Versluys!

Een dynamisch team met massa's ervaring staat klaar om prachtige realisaties neer te zetten waarbij functioneel en kwalitatief wonen de basis vormt voor elk project.

Mieke zijn dochter, wordt intensief betrokken in beide vennootschappen. Samen blijven zij gedreven en ambitieus met één duidelijk doel voor ogen, het creëren van architecturale en kwaliteitsvolle pareltjes waar het fantastisch wonen is.