Over ons

Freddy Versluys, de betrouwbare en erg ervaren partner in de bouwsector. Een ondernemer én met een traditie, én gefocust op de toekomst.

BOUWBEDRIJF

Het verleden

Een halve eeuw geleden startte Freddy, 13 jaar oud, tijdens de vakantieperiodes, als metseldiender bij zijn vader Camiel. Al snel had vader door dat zijn zoon de perfecte wissel op de toekomst was. Op zijn twintigste leidde Freddy de ‘metsersploeg’ en op zijn dertigste had hij al de fakkel van vader overgenomen.

Dankzij het doorzettingsvermogen en de gedrevenheid van deze bouwer ‘pur sang’ leefde het bedrijf op en werden er op een korte tijd heel wat realisaties aan de kust opgetrokken. De liefde voor architectuur, gekoppeld aan het oog voor kwaliteit maakten dat Versluys binnen het decennium, eind de jaren tachtig, dé referentie wordt, als het prachtige, majestueuze residenties aan de kust betreft. Talloze projecten zijn vandaag nog altijd parels aan de kroon van de Belgische Kust.

Recent heeft Freddy zijn bouwbedrijf overgedragen aan zijn zonen die hiermee een godsgeschenk ontvingen: een rendabel bedrijf met naam en faam in ons land.

Bouwconcept-FV

De toekomst

“Nu rustig genieten van een welverdiende rust.” , zou u denken. Maar dit is buiten Freddy gerekend. Meer dan ooit leeft Bouwconcept Freddy Versluys, met deze kersverse vennootschap beleeft Freddy een tweede jeugd. Een klein dynamisch team met massa’s ervaring staat klaar om prachtige realisaties neer te zetten, met oog voor functioneel en kwalitatief wonen.

Mieke, de dochter van Freddy, wordt intensief betrokken in de organisatie. Zo is de cirkel rond en voorziet Freddy opnieuw een sterke opvolging.

Wanneer Mieke Freddy zal opvolgen blijft een open vraag, want Freddy blijft gedreven, ambitieus en steeds met één duidelijk doel voor ogen: het creëren van architecturale, kwaliteitsvolle pareltjes waar het fantastisch wonen is.

Historiek

Honderd jaar Versluys ...

Om perfect voorbereid te zijn op de toekomst en er nog eens honderd jaar te staan, kan het geen kwaad om af en toe eens een fiere blik op het verleden te werpen.